Wordpress specialist

WordPress specialist

Op maat gemaakte WordPress websites, webshops, plugins en meer

Met meer dan 10 jaar ervaring, 120+ geslaagde projecten mag Monkey Republic zich met trots een WordPress specialist noemen! We hebben kleine websites tot complexe projecten gebouwd. Hieronder vind je onze expertises:

1.

Websites en webshops

Ben je toe aan een professionele website of een webshop op maat? Is je website verouderd? Of wil je je eigen ontwerp omzetten in een werkende WordPress website? Vanaf 1900 euro exclusief btw. kun je bij ons terecht. Lees hoe we dat doen.

2.

Plugins

Heb je een specifieke plug-in nodig voor je API of betaalsysteem? We kunnen het voor je bouwen. Of heb je een advies nodig voor goede plug-ins? Onze WordPress specialisten zoeken voor je uit welke plug-ins de beste zijn. We installeren en testen ze voor je.

3.

Onderhoud en reparatie

Heeft je website onderhoud nodig? Ben je getroffen door malware? Of heb je een advies nodig over een nieuwe en snelle hosting? Neem dan snel contact met ons op! We maken je website weer gezond.

4.

SEO en optimalisatie

Heb je te weinig bezoekers? Ben je niet tevreden over het conversiepercentage? Laat ons je website meten en analyseren. We traceren waar de problemen zitten en maken je website meer rendement geeft. Lees verder

Meer dan 10 jaar ervaring en
120+ webprojecten

1. Websites en webshops

We bouwen WordPress websites ‘from scratch’. Alles bouwen vanaf 0. Dat is meteen de moeilijkste manier om een website te bouwen. Het heeft ons weliswaar, in het begin zweet en tranen (geen bloed, gelukkig) gekost. Daardoor weten we hoe een robuuste wordpress websites moeten bouwen. We houden op die manier onze kwaliteit hoog. Dat maakt ons een WordPress specialist.


Een ander belangrijk voordeel is dat we website volgens de wensen van onze klant kunnen ontwerpen en bouwen.

Met deze types websites hebben we er ervaring mee:

 • Bedrijf websites
 • Portfolio websites
 • Makelaars websites (met Realworks koppeling)
 • Start-up websites
 • Webshops (met Woocommerce)
 • E-learnings websites
 • Memberships websites

Heb je al een WordPress website? of ben je niet tevreden met je huidige website? Geen probleem, onze WordPress specialisten kunnen je huidige website migreren.

2. Plugins

Wij zijn een specialist in het bouwen van plugins. Zo kunnen we bijvoorbeeld 2 API’s met elkaar laten communiceren, betaalsystemen voor webwinkels koppelen en ontwikkelen. Op basis van deze kennis kunnen wij complexe wordpress websites realiseren. Deze soort werkzaamheden doen we:

 • Plugins customization
 • Plugins advies en installatie
 • API’s koppelingen bouwen

Advies nodig over goede plugins? Met meer dan 8000 WordPress plugins, zie je door de bomen het bos niet meer. Welke plugins moet ik gebruiken? Dit is iets wat we vaak horen. Blindelings plug-ins installeren is vaak ook geen goed idee. Hackers maken vaak misbruik van een slecht gemaakte plug-in om backlinks en malware te planten. Met onze ervaring als WordPress specialisten helpen wij onze klanten uit te zoeken welke plug-ins voor hen het beste zijn. Wij controleren of ze veilig en conflictvrij zijn. Voordat onze klanten de plug-ins kunnen gebruiken. Je kan ons vragen om de plugins te installeren, zodat je zeker weet dat je website daarna 100% werkt.

3. Onderhoud

Zonder onderhoud wordt elke (WordPress) website traag en bestaat het risico dat een aantal functies niet meer zouden werken. We doen het onderhoud van WordPress websites en webshops zowel voor zowel kleine bedrijven als complexe webshops. Onze specialisten zorgen voor een gezonde wordpress core en plugins.
 
Het onderhouden van een website betekent meer dan alleen het up-to-date houden van het systeem. We controleren de codes op fouten en lekken. We herstellen de codes en dichten de lekken. Een malware-vrije website is goed voor de Googleranking. Google zet een gehackte website op de zwarte lijst. Dit leidt tot een aanzienlijke daling van de ranking. Met onderhoud voorkomt u deze situatie.
 
Deze soorten onderhoudswerk doen we:

 • WordPress core en plugins update
 • Malware scan
 • Website fouten opsporen en verbeteren
 • WordPress website beveiligen
 • WordPress online monitoring

4. SEO Optimalisatie

Content is the King of SEO. Het zal altijd zo blijven. Maar voor de beste vindbaarheid heb je goede content nodig en een website met de juiste HTML-structuur. Een website met de goede structuur zal hoger scoren in Google.
Als WordPress specialist controleren we de structuur van de website. We kijken kritisch naar de HTML-tags, JavaScript en CSS-structuur. We maken hem semantisch, responsief en snel. Dit optimalisatiewerk doen we:

 • HTML tags verbetering
 • SEO vriendelijke links bouwen
 • Verwijderen van dode hyperlinks
 • SSL certificaat installatie
 • Responsieve website
 • Website sneller maken

Waarom zou je ons kiezen?

Een WordPress specialist zijn is een topsport. Je moet bereid zijn om de onderste uit de kan te halen. Bereid zijn om constant aan betere codes te werken, de juiste technieken toe te passen en de beste aan je klant te geven. Keer op keer een goed product afleveren aan onze klanten is wat we het liefste doen. Niet onbelangrijk, met ruim dan 10 jaar ervaring en 120+ succesvolle webprojecten is je WordPress project bij ons in goede handen. Laat jezelf horen we helpen je graag verder.

Hoeveel kost het?

Hoeveel kost een op maat gemaakte WordPress website? Bij Monkey Republic kost een WordPress website op maat vanaf 1900 euro exclusief BTW. De prijs van een website is afhankelijk van de functionaliteit. Een eenvoudige portfolio website voor een beginnende fotograaf is goedkoper dan een complexe makelaarswebsite website met API koppeling naar Realworks CRM.

Werkwijze

Hoe werkt het bij jullie? Of het nu gaat om een website, een webshop of een API’s koppeling passen we een vaste werkwijze toe. Onze werkwijze:

 1. Briefing

  Onder het genot van een bakje koffie brengen we je ideeën, wensen en probleem in kaart. We vullen ze in waar nodig. Vanuit onze expertise bespreken we hoe we je kunnen helpen.

 2. Strategie

  Op basis van je ideeën en wensen ontwikkelen we een online strategie. In deze fase zoeken we naar antwoorden van essentiële vragen. De vragen zoals; Hoe presenteert je bedrijf zich aan de buitenwereld? Hoe wil je je klanten bereiken? Welke middelen en budget staan tot je beschikking? Waar wil je staan over 5 jaar? Met de antwoorden van deze vragen maken we een stappenplan om je doel te bereiken.

 3. Ontwerp

  We splitsen deze fase in 2; voorlopig ontwerp en definitief ontwerp. In voorlopig ontwerp focussen we op informatiearchitectuur, bezoekers route en wireframing. We creëren verschillende pagina’s en onderzoeken hoe gebruikers de website zullen gebruiken.
  In het definitief ontwerp richten we ons op usability en gebruikersinterface. We verfijnen de pagina’s en zetten de pixels op de juiste plaats.

 4. Product

  De Front-end ontwikkelaar gaat aan de slag met het ontwerp. Met behulp van de nieuwste technieken wordt het ontwerp omgezet in werkende HTML5 CSS3 en JS. Vervolgens bouwt onze WordPress specialist de frontend pagina’s om in een levend WordPress product.

 5. Online

  Je project is klaar voor lancering. Zodra je project online is monitoren we gedurende 2-3 weken. We houden contact met de opdrachtgever voor eventuele aanpassingen. In deze periode zorgen we dat het product 100% werkt.

 6. Support

  Je project is succesvol afgerond! Maar je online avontuur is nog maar net begonnen. Hier willen wij graag een bijdrage aan leveren. Wij ondersteunen je graag bij het beveiligen, onderhouden en optimaliseren van je website.

Waarom WordPress?

 • Populair en veelzijdig

  Naar een schatting, er meer dan 450.000.000 (450 miljoen) websites wereldwijd zijn gemaakt met WordPress. De cijfers tonen aan hoe populair WordPress is. Wat WordPress uniek maakt, is de actieve gemeenschap erachter. Samen heeft de gemeenschap meer dan 8000 plugins gemaakt. Dit maakt WordPress enorm veelzijdig. Je kunt letterlijk bijna elk type website bouwen met WordPress.
  Als een WordPress specialist bouwen we onze eigen templates en plugins. Op die manier kunnen we websites bouwen die precies volgens de wensen en behoefte van onze klanten.

 • Gebruiksvriendelijk

  WordPress was geboren uit de behoefte aan een gebruiksvriendelijk en eenvoudig CMS. Matt Mullenweg, de bedenker van WordPress, vond andere CMS’s te omslachtig. Het kostte hem meer tijd om een verhaal te publiceren dan te schrijven. Lang verhaal kort. 16 jaar na de oprichting in december 2006 is WordPress het grootste CMS ter wereld. WordPress ontpopt zich tot een krachtig en flexibel CMS. Toch behoudt WordPress de oorspronkelijke eigenschappen. Eenvoud en gebruiksvriendelijk. Het maakt de CMS niet alleen geschikt voor iemand zonder te veel technische kennis, maar ook voor een team met meerdere beheerders en niveaus.

 • Open source

  WordPress is een open source CMS. Het betekent iedereen mag WordPress downloaden en gebruiken. De broncodes zijn openbaar en toegankelijk voor iedereen. Als WordPress specialist is dit goed nieuws. Wij kunnen en mogen het CMS aanpassen aan de wensen van onze klanten.
  Voor de opdrachtgevers is dit een groot voordeel. Zij hoeven geen licentiekosten te betalen. En ze hebben toegang tot alle codes zonder enige beperking.

Conclusie

Monkey Republic is een WordPress specialist. We hebben 10+ jaar ervaring, 120+ succesvolle projecten en tevreden klanten. We bouwen zowel kleine projecten als complexe websites. Onze WordPress specialisten zijn er klaar voor:

 • Websites en webshops bouwen en/of migreren.
 • Plugins en API’s koppelingen bouwen.
 • Onderhoud en reparatie.
 • Gehackte websites opschonen en beveiligen.
 • Technische SEO optimalisatie.