Vaassen • training, coaching en advies

Vaassen • training, coaching en advies

Maak kennis met Sylvia Vaassen, bedrijfsconsultant, therapeut en probleemoplosser.

Vraag ons niet hoe, maar Sylvia Vaassen weet altijd precies wat uw bedrijf nodig heeft. Het maakt niet uit of je moeite hebt met teamspirit, productiviteit of dat je simpelweg je klanten en medewerkers gelukkiger wil maken, Vaassen zal samen met haar team van experts uit de industrie en gedragstherapeuten precies dat bereiken wat je wil.

Vaassen en haar crew werken met een groot aantal manieren om alle obstakels die in de weg van succes staan te overwinnen, zoals mindfulness, cognitieve therapie en motiverende gesprekken. Het is echter geen hekserij, het is bewezen de hedendaagse gedragswetenschappen van alles verbeteren: communicatie, zelfvertrouwen, stress en zelfs de mentale en fysieke gezondheid van werknemers.

Ze legt achterhaalde manieren van denken aan de kant en maakt in plaats daarvan gebruik van vindingrijkheid en nieuwe ideeën. Net zoals haar diensten die een beroep doen op moderne bedrijven, hebben wij een website gebouwd om klanten aan te trekken die een unieke en creatieve gedachtegang hebben wat betreft consulting.


Stijlvolle eenvoud

De hedendaagse zakenwereld heeft een eenvoudige en duidelijke boodschap nodig en dit is precies wat ons webdesign uitdrukt. Ons gebruik van dikke lijnen, uitgesproken kleuren en duidelijke fonts laat zien dat eenvoud alles behalve saai is.


Frisse blik

We hebben gebruik gemaakt van parallax scrolling en een volledig responsieve lay-out omdat Vaassen’s cliënten mobiel zijn en altijd op zoek zijn naar innovatieve methodes om problemen op te lossen.