MOOOV Dans Muziek Sport Beweging

MOOOV Dans Muziek Sport Beweging

Dansers, musici, coaches en creatieve start-ups: MOOOV, Dans Muziek Sport Beweging heeft plek voor jullie allemaal.

MOOOV koestert samenwerking en nieuwe initiatieven in het veld van dans, muziek en beweging. MOOOV is een creatief platform gericht op het verenigen van start-ups, dansers, musici en trainers, terwijl ze artistieke innovatie aanmoedigen.
MOOOV biedt niet alleen repetitieruimte maar ondersteunt ook de groei van veelbelovende ondernemingen, met name degene die zowel enthousiasme aanmoedigen als nieuwe perspectieven in hun veld bieden.

Of je nu een gevestigde start-up bent of een samengeraapt groepje van Crossfit enthousiastelingen, MOOOV kan je trainen in de kunst van creatief ondernemerschap, het ontwikkelen van een zakenplan en mogelijkheden tot financiering.
De aantrekkingskracht van MOOOV is duidelijk; creatievelingen werken het beste wanneer ze worden omringd door gelijkgestemden. Dit zorgt ervoor dat nieuwe ideeën blijven vloeien en enthousiasme wordt gehandhaafd, terwijl MOOOV de nodige structuur verschaft.

MOOOV Dans Muziek Sport Beweging is meer dan een platform; het is een bron van industriële vitaliteit en leven, die ligt te wachten om aangeboord te worden. We zijn trots dat we hun digitale concept mochten ontwikkelen.


Fullscreen achtergrond

Remco Zwinkels is een fotograaf en filmmaker die MOOOV’s verbluffende achtergrond video’s heeft gecreëerd. Om Zwinkel’s talent optimaal naar voren te brengen hebben we fullscreen achtergrond technieken gebruikt voor multimedia en video.


Dynamische navigatie

Onze dynamische interface met versleepbare tabbladen staat elke gebruiker toe om de lay-out van de site aan te passen naar hun eigen voorkeuren. We hebben dit daarna vermengd met het typemachine font en kleurrijke post-it-achtige labels. Deze vloeiende, gebruiker specifieke stijl streeft ernaar om tot de verbeelding te spreken en is gebaseerd op MOOOV’s concept van dynamische identiteit.