Kosmosnous Yoga

Kosmosnous Yoga

Vind innerlijke rust zonder de stad te verlaten bij Kosmosnous Yoga; een eigentijdse hatha yoga studio in het hart van Amsterdam.

Gelegen in de artistieke wijk Jordaan in één van de vele pittoreske hofjes, vindt u de rustige Kosmosnous yoga studio, die een prachtig uitzicht heeft op de schitterende tuin.

Kosmosnous is opgericht door Mieke Bak, een lerares en fervente yoga beoefenaar. Deze yoga studio is modern en stedelijk maar behoudt tegelijkertijd de rust die nodig is om effectief yoga te beoefenen.

Mieke Bak ontdekte yoga toen ze een manier zocht om gewrichtspijn te verminderen, maar de voordelen waren zo groot voor zowel haar lichaam als geest dat het al snel een manier van leven werd, met als doel anderen de voordelen van yoga te laten zien.


Aan de hand van de oude krachten van yoga om lichaam en geest in balans te brengen legde Bak aan ons uit dat haar lessen focussen op persoonlijke aandacht en zelfbewustzijn, terwijl ze in haar studio een sfeer creëert van eenvoud, rust en warmte.


Het creëren van identiteit

Bak’s identiteit en methode is net zo uniek als de mensen aan wie ze lesgeeft. Dit was dan ook hetgeen dat we het meest naar voren wilden brengen met onze designs. Om rust en warmte te brengen hebben we een zonsopgang logo gecreëerd op een symmetrische lay-out samen met zachte kleuren. Om de individualiteit verder te benadrukken hebben we handgetekende typografie gecombineerd met monospaced fonts.


Diepte van de geest

Parallax scrolling was perfect voor dit project omdat het diepte en elegantie toevoegt aan de stilstaande afbeeldingen terwijl de gebruiker door de website heen scrolt. Dit effect samen met de foto’s van een onberispelijke natuurlijke omgeving leidt tot een vredige website. Namaste.