Fietzerria

Fietzerria

Bij Fietzerria wordt de kracht van pizza, net als de kracht van mensen, nooit onderschat.

Voor architect en liefhebber van eten, Renato, geldt “pizza is life”. Maar het is niet de perfectie van pizza die Renato inspireert, het is de vreugde van het samenbrengen van mensen en het uitwisselen van geweldig eten en verhalen. Want, zoals je weet, wanneer je pizza en mensen bijeenbrengt kunnen schitterende dingen gebeuren.

Fietzerria, Renato’s idee en het resultaat van zijn unieke, handgemaakte, houtovens, is een bedrijf dat mobiele pizza feestjes verzorgt. Bij Fietzerria worden geweldige ingrediënten gemixt met het beste bedrijf om blijvende herinneringen te creëren.

Renato fietst door Nederland om versgebakken, authentieke pizza’s en een creatieve filosofie naar iedereen te brengen, een doel waar wij bij Monkey Republic compleet achter staan. Om Renato’s visie te weerspiegelen hebben we een volledig interactieve website gebouwd met rustieke kenmerken die een handgemaakt gevoel geven om gebruikers zich direct thuis te laten voelen.

Fietzerria web
Fietzerria

Krijtbord design

Met handgeschreven berichten en tekeningen op een achtergrond van krijtbord streven we ernaar om een huiselijk gevoel te creëren. De overgang tussen elke pagina is natuurlijk en naadloos; gebruikers bewegen over het krijtbord ononderbroken, diagonaal door de verschillende elementen, net zoals je ogen over een pizza menu zouden glijden.

Schetsmatige compositie

We gebruiken handgetekende iconen naast echte pizza ingrediënten om visueel contrast te creëren en om de eetlust van onze gebruikers aan te wakkeren. Net zoals Renato’s visie, combineert ons concept creativiteit met het dagelijks leven om iets gedenkwaardigs te creëren.

Polaroid sfeer

Polaroid foto’s van de vorige pizza partijen zijn verspreid over de site om een ​​intieme sfeer met old-school flair te creëren.

fietzerria.nl