Bon Code Software Remediation

Bon Code Software Remediation

Bon Code Software Remediation analyseert en verbetert de kwaliteit van je software systemen zodat je het zelf niet hoeft te doen.

De mannen en vrouwen van Bon Code Software Remediation testen niet alleen de kwaliteit van de software wat betreft snelheid, flexibiliteit, schaalbaarheid, onderhoud en integratie.
Ze vertalen daarnaast deze informatie ook naar een taal die zelfs een atechnische business manager zal begrijpen.

De programmeurs van Bon Code werken nauw samen met ICT-ontwikkelaars en management teams, waardoor ze de taal van ingenieurs, beleidsmakers en corporate management vloeiend spreken. Vandaag, meer dan ooit, vraagt de wereld om mensen die de technologie begrijpen die centraal staat in de wereldwijde bedrijfsvoering en dit is precies wat Bon Code doet.

Bon Code is geweldig in contact leggen en heeft daardoor een aantal taken: verbindingen leggen tussen technologie en bedrijven, verbeteren van de huidige systemen en adviseren en hulp bieden bij de aankoop en opzet van nieuwe software.


Helder en beknopt

Een nette, eenvoudige en heldere interface past perfect bij Bon Code. Wij hebben bij ons design gekozen voor een dik logo met een simpele knipperende cursor, als een vriendelijke knipoog naar de wereld van programmeren. Ons gebruik van lichte fonts en kleuren zorgt voor een vrolijke balans.


Functionele technologie

Via ons design willen we Bon Code’s zakelijke doelstelling van functionele technologie nabootsen op een transparante manier, waardoor het voor iedereen gemakkelijker is.