Ray-Ban en Oakley ontwerpen Google Glass

Ray-Ban en Oakley ontwerpen Google Glass

Innoveer of ga dood!, zei Google ooit. Ze houden ervan om vragen te stellen, nieuwe dingen uit te proberen, en dingen die niet werken te verwijderen. Ze geven niks om conventies en precedenten.

Innoveer of ga dood… Je moet die uitspraak met een korreltje zout nemen. Figuurlijk zal je sterven in de wereld van het web als je niet innoveert. Alles verandert snel… Erg snel. Men zal je achterlaten indien je niet je ogen en oren open stelt om de laatste ontwikkelingen te volgen.

Google nodigt Ray-ban en Oakley uit om de nieuwe Google Glass te ontwerpen. Via deze smart glasses verandert Google de manier waarop we omgaan met informatie. Het apparaat biedt de mogelijkheid om informatie direct toe te voegen aan de huidige wereld, oftewel je gezichtsveld, door zogenaamde Augmented Reality.

Google Glass werkt met een projector in het frame die de afbeeldingen laat zien op een glazen plaatje, een prisma, voor de ogen van de gebruiker. Het is een rechthoekig scherm dat volgens Google vergelijkbaar is met een 25 inch HD scherm op een afstand van 2,43 meter. Ik kan niet wachten om de resultaten te zien. Bekijk de Google Glass Explorer Stories die ik heb gevonden op het Internet. De laatste video heeft niks te maken met Google Glass.

Geef een antwoord