Monkey Republic - Creatief webdesign bureau

Monkey Republic – Creatief webdesign bureau

Gedurfde ideeën en vooruitstrevende technologie

We helpen onze klanten hun weg te vinden in de digitale jungle. We dagen hen uit om buiten de gebaande paden te denken. We analyseren problemen tot in de kern en halen het beste in elkaar naar boven. Samen met een team van concept denker, webontwikkelaar, SEO expert en tekstschrijver starten we zoektocht naar succesvolle websites, apps en digitale campagnes.

Samen toveren we de strategie om tot een levend interactief ontwerp

Webbureau uit Den Haag

Monkey Republic is sinds 2010 actief vanuit Den Haag. Deze republiek is opgericht door architect Surya Handayana, MSc. (TU Delft) Een klein bureau met grote kennis. Door de jaren heen verzamelen we the-do’s-and-the-dont’s van digitale projecten. Die kennis en ervaring willen we graag met je delen. Kijk onze werkwijze of scrol door onze projecten heen en zien waar we toe in staat zijn. We helpen je graag verder.

Werkwijze

Als je voor het goud gaat, heb je een goed plan nodig. Of het nu gaat om een website, een webshop of het optimaliseren van een bestaande website: Monkey Republic denkt en werkt voor maximale resultaten. Hier zijn de vier belangrijkste stappen voor je online goud:

1.

Strategie

We brengen je wensen en eisen in kaart. Vullen het in, waar nodig is. We nemen de kleinste details onder de loep. Samen met ons team zetten we de analyse om in een heldere visie. We maken een strijdplan, stropen de mouwen op en gaan.

2.

Ontwerp

Altijd met de eindgebruiker voorop, zetten we diverse methodes in om hun gedrag en ervaring te begrijpen. We onderzoeken de mogelijkheden in allerlei richtingen, denken out-the-box. Samen toveren we de strategie om in een levendig interactief ontwerp.

3.

Product

Een helder, scherp en innoverende digitale product daar streven we altijd naar.
We passen de nieuwste digitale technieken toe in je project. Creëren content waar mensen van houden en je bedrijf doen groeien.

4.

Support

Gefeliciteerd! Je eerste stap naar je digitale reis is begonnen. Geen zorgen, we gaan je niet alleen laten. We monitoren je website, analyseren de data en passen hem aan waar nodig. O ja, …we zorgen ervoor dat je website veilig is.

Awards

Best CSS
The Best Designs
AWWWARDS
CSS Winner
One Page Love
Web Design Depot
Web Design Legder
Web Designer's Idea Book vol. 3
Monkey Republic
Deployment Matters project